AVG

Vanaf vandaag is de AVG van kracht. Als professionele zorgverlener nemen we de privacy van onze patiënten serieus. Op onze website vindt u onze privacyverklaring en kunt u zelf lezen welke gegevens wij opslaan en hoe lang we ze bewaren: privacy

Om een veilige overdacht van persoonsgegevens te kunnen waarborgen is onze website nu ook beveiligd met een SSL certificaat en wordt door Google als ‘veilig’ aangemerkt.

Visitatie

Om de kwaliteit van de podotherapie praktijken in Nederland te waarborgen, wordt elke podotherapie praktijk in Nederland 1 x per 5 jaar gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

Op 6 november 2014 werd Ruijters Podotherapie gevisiteerd. Het doel van deze visitaties is het verbeteren van de kwaliteit van de geleverde podotherapeutische zorg aan patiënten én het verbeteren van de kwaliteit van de individuele podotherapeut.
In februari 2015 werd de uitslag van deze visitatie bekend: zowel de praktijk als Caroline scoorden een 9,1.

Hiermee behoren wij tot de beste podotherapie praktijken van Nederland!!

Wij danken alle patiënten en verwijzers hartelijk voor hun medewerking.

Babynieuws

Podotherapeut Caroline Ruijters is in april 2014 bevallen van een gezonde dochter: Julia.
Inmiddels is Caroline weer aan het werk en kunt u voor spreekuur weer bij haar terecht.

Zwangerschapsverlof

Podotherapeut Caroline Ruijters is in verwachting van haar 2e kindje.
Van half maart tot half juli 2014 is zij met zwangerschapsverlof.

In deze periode wordt er enkel spreekuur gehouden door podotherapeut Karin Teeuwen.

Fittest senioren

De stichting Menswel van de gemeente Echt-Susteren heeft 4500 senioren tussen de 65 en 75 uitgenodigd deel te nemen aan een fittest.

Na aanmelding zullen er op woensdag 26 februari en zaterdag 8 maart diverse gezondheidsaspecten bekeken worden, waaronder de BMI, de bloeddruk, de bloedsuiker, spierkrachtmeting, balans en de conditie.

Ook wij zullen hierbij aanwezig zijn om een advies te geven over de voeten (en eventuele klachten), met als doel ook deze doelgroep zo lang mogelijk mobiel te houden!

Open dag op zaterdag 14 september 2013

Op zaterdag 14 september houden wij een open dag, samen met de overige disciplines van het Medisch Centrum Susteren. Van 10-16uur heeft u de gelegenheid bij ons binnen te lopen en op een informele manier met ons én ons beroep kennis te maken.

Ook aan de kinderen is gedacht: er is een activiteitenroute voor kinderen, een kleurwedstrijd en een ballonnenwedstrijd.

Wij hopen u te mogen begroeten op onze open dag!

Vakantie

In verband met vakantie zal de prakijk van dinsdag 27 augustus t/m vrijdag 6 september 2013 slechts beperkt geopend zijn. Bij spoedgevallen adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts. Wij danken u voor uw begrip.

Actie ter gelegenheid van de opening

Ter gelegenheid van de opening van de praktijk in het Medisch Centrum Susteren bieden wij al onze patiënten in de maanden juli t/m september 2013, 20% korting op een extra paar zolen.

Informeer naar onze voorwaarden.

Nieuw telefoonnummer

Vanaf 1 juli 2013 wijzigt ons telefoonnummer. Het mobiele nummer zal vanaf dit moment niet meer worden gebruikt.
Het nieuwe telefoonnummer is: 046 – 87 000 77

Tevens zijn wij nu ook per e-mail bereikbaar op info@ruijterspodotherapie.nl

Verhuizing

Per 1 juli 2013 verhuizen beide locaties van Ruijters Podotherapie (Susteren en Holtum) naar het Medisch Centrum Susteren. Ons nieuwe adres is: Reinoud van Gelderstraat 13/E, 6114 EA Susteren. Wij zijn gevestigd op de 1e etage (lift aanwezig).

Ook presenteren wij vanaf deze datum onze nieuwe huisstijl.